Ενημερωτικό δελτίο της Πύλης Δυτικής Μακεδονίας του ΕΑΠ

Ανακοινώσεις

eap-logoΣας ενημερώνουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου 2014 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6 Προπτυχιακά και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (γενική κατηγορία) και για 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (κατηγορία ΑΜΕΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες. και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως τη 10η Δεκεμβρίου 2014. Καλούνται, επίσης, προτού υποβάλουν αίτηση, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.  
 
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών και οδηγιών αλλά και για την υποβολή της αίτησης, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 10.00π.μ.-16.00μ.μ., με την Πύλη-Πόλο Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας του Ε.Α.Π. στην Κοζάνη, στο τηλέφωνο 24610 56425 ή να επισκέπτονται το γραφείο αυτής, στα γραφεία της Διοίκησης του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας , Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Κοζάνη.  
 
Τέλος, σημειώνεται ότι η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ., στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (κτίριο Διοίκησης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English