Νέα παράταση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης, μόνο για τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Σίτιση

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 μόνο για τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

Οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής  Μακεδονίας, που ενδιαφέρονται να σιτίζονται δωρεάν στο φοιτητικό εστιατόριο Φλώρινας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν  ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση: https://applications.uowm.gr

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με χρήση του ιδρυματικού τους λογαριασμού γι’ αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Τμήμα εισαγωγής και να έχουν αποκτήσει τον ιδρυματικό λογαριασμό και τους κωδικούς πρόσβασης.

Μετά την λήξη της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αιτήσεων.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται  μόνο ηλεκτρονικά και απαιτείται η επισύναψη των δικαιολογητικών σε ψηφιακή μορφή (αρχείο pdf). Στη συνέχεια οι φοιτητές/τριες έχουν την υποχρέωση, προς αποφυγήν και περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού, να αποστείλουν  την ηλεκτρονική αίτηση (εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη) μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μόνον ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά (courier), στους αρμόδιους ανά πόλη για τη Φοιτητική Μέριμνα υπαλλήλους του Ιδρύματος, με καταληκτική ημερομηνία αποστολής (σφραγίδα ταχυδρομείου ή ταχυμεταφοράς) την 20η/11/2020, στην παρακάτω διεύθυνση:


Για το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

3ο χλμ Φλώρινας-Νίκης

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Τ.Κ. 53100 – Φλώρινα

Υπόψη: Τζώτζη Αικατερίνη

Τηλ.:23850-55290

Email:atzotzi@uowm.gr


Πληροφορίες  σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  μπορείτε να δείτε  στο σύνδεσμο:

https://www.uowm.gr/epikairotita/sitisi/anakoinosi-pros-oloys-es-toys-tis-protoeteis-proptychiakoys-foitites-tries-ton-tmimaton-ton-scholon-toy-panepistimioy-dytikis-makedonias-gia-tin-ypovoli-aitiseon-kai-dikaiologitikon-schetika-me-ti-cho/

Σημειώνεται ότι δικαιολογητικά, τα οποία δεν είναι πλήρη, δεν γίνονται δεκτά.

Οι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης θα προκύψουν μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Φ5/68535/Β3/2012 ΚΥΑ του Ν. 4009/2011.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον ως άνω αρμόδιο για τη Φοιτητική Μέριμνα υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English