Προκήρυξη Δ.Π.Μ.Σ. “Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον” ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Μεταπτυχιακά προγράμματα

Το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Τμήματα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την Προκήρυξη του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» (ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT- EN.I.EN.)

Το Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και αγγλικό τίτλο (Master of ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT-M.Sc. EN.I.EN.).

Στόχος του μεταπτυχιακού είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη επιστημονική εξειδίκευση στελεχών, ικανών να υποστηρίξουν τεχνικο-οικονομικά τις επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας με χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και να απασχοληθούν σε ανάλογες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, με καλεσμένους προσωπικότητες από τον χώρο της ενέργειας που δραστηριοποιούνται στον ακαδημαϊκό –επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο. Ανάμεσα στους φιλοξενούμενους ήταν η Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Δ/ντής Υγείας Ασφάλειας και Περιβάλλοντος Ομίλου Energean Oil & Gas κ. Τσετογλου Βασίλειος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ ( Εταιρεία Φυσικού αερίου ) κ Τσακας Μάριος .o Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε.) κ Αριστοφάνης Στεφάτος.

Επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα υποστηρίζει τη λειτουργία της  ενημερωτικής εκπομπής << Δρώντας.. Ακαδημαϊκά >> μέσα από το κανάλι του στο YouTube: ENIEN Channel.

Τέλος στο πλαίσιο λειτουργίας του μεταπτυχιακού πραγματοποιούνται κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας: https://enien.uowm.gr/

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English