Τμήμα Oικονομικών Επιστημών | Εκπαιδευτική Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Condito και Deloitte

Δελτία Τύπου

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών/τριών στις εγκαταστάσεις των εταιριών Condito και Deloitte στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές/τριες επισκέφθηκαν την εταιρία Condito, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλτσών και παραδοσιακών ελληνικών σαλατών. Μετά την ξενάγησή τους στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, η κυρία Μαρία Μωραϊτη, marketing director της εταιρίας, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση για την πορεία της εταιρίας στον κλάδο των τροφίμων, την επένδυση με νέες τεχνολογίες και έρευνα που έδωσαν ώθηση στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Ο οικονομικός διευθυντής απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών/φοιτητριών σχετικά με τη βιωσιμότητα της εταιρίας στις περιόδους κρίσεων των τελευταίων ετών.

Οι φοιτητές/τριες επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους της εταιρίας Deloitte, η οποία παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Στελέχη της εταιρίας από το Τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού παρουσίασαν την εταιρική κουλτούρα, τους κλάδους και αντικείμενα ενασχόλησής της και τις δράσεις της εταιρίας σε σχέση με προγράμματα ευημερίας των εργαζομένων. Επιπλέον συμβούλεψαν τους φοιτητές σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και soft skills, τα οποία θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητα τους

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων για τη θερμή υποδοχή τους και τις ιδιαιτέρως επιμορφωτικές παρουσιάσεις τους.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English