Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στις ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»

Δελτία Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στις ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα και Σιάτιστα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει καθιερωθεί σε θεσμό και αυτό αποτυπώνεται από την μαζική συμμετοχή σε κάθε πόλη.

Κεντρικός ομιλητής αυτών ήταν ο Δρ Χρήστος Ταουσάνης, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας, ο οποίος παρουσίασε με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα τις νέες τάσεις και τις επαγγελματικές προοπτικές του μέλλοντος οι οποίες προκύπτουν από τις κλασικές επιστήμες, ενώ εστίασε στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στη συνέχεια, στελέχη του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων παρουσίασαν στους μαθητές και στους υποψήφιους φοιτητές το Πανεπιστήμιο του τόπου μας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ενώ διανεμήθηκε και σχετικό ενημερωτικό υλικό σε όλους τους παρευρισκομένους. Με το πέρας των τοποθετήσεων υπήρξε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με μαθητές και γονείς όπου λύθηκαν τυχόν απορίες και προβληματισμοί.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English