Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση Spoudase 2017

Ανακοινώσεις

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση Spoudase 2017 στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν δια ζώσης εντός της έκθεσης από το “info-point” για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου, καθώς και να ακούσουν τις κεντρικές του ομιλίες από στελέχη του Πανεπιστημίου στο διήμερο πρόγραμμα ομιλιών της έκθεσης.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ιδρύθηκε το 2003.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, εκτείνεται στις Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας. Στην Κοζάνη, στην καρδιά του ενεργειακού πυλώνα της χώρας, εδρεύει η Πολυτεχνική Σχολή και στη Φλώρινα, όπου ο πολιτισμός, τα γράμματα και οι τέχνες είναι σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του τόπου (από το 1941 λειτουργεί η Παιδαγωγική Ακαδημία), εδρεύει η Παιδαγωγική Σχολή και η Σχολή Καλών.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) ιδρύθηκε με το Π.Δ. 92/2003 (Φ.83/11-4-2003) και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003. Μέχρι τότε, τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας και της Κοζάνης λειτουργούσαν ως παραρτήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή ακαδημαϊκή οργάνωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είναι η ακόλουθη:

Πολυτεχνική Σχολή

Παιδαγωγική Σχολή

Σχολή Καλών Τεχνών

Περισσότερα για το Πανεπιστήμιο μπορείτε να δείτε εδώ στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, καθώς και στον Οδηγό Σπουδών του.

Δηλώστε ενδιαφέρον για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Δηλώστε στην σελίδα registration του Spoudase.gr την κατεύθυνση που θέλετε και το αντίστοιχο Πανεπιστήμιο. Για τα συγκεκριμένα Μεταπτυχιακά δηλώστε την κατεύθυνση που θέλετε και Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
_____________________________________________________________________

Για περισσότερες πληροφορίες:
Spoudase.gr | www.spoudase.gr | info@spoudase.gr | +30 6945621314

 

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English