Πρόσκληση στην 1η κλήρωση για την ανάδειξη επιτροπών

Κάνουμε γνωστό ότι την 22-12-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ., στο γραφείο του Τμήματος Συλλογικών και Ατομικών Οργάνων και Επιτροπών της Διεύθυνσης Διοικητικού, η επιτροπή που ορίστηκε από τη Σύγκλητο  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την πραγματοποίηση κληρώσεων συγκρότησης Συλλογικών Οργάνων, θα κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ για τη συγκρότηση των παρακάτω επιτροπών (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη):

• Ελέγχου για την τήρηση των όρων σύμβασης για τη Σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα, για χρονικό διάστημα τριών ετών, με δικαίωμα προαίρεσης με μονομερή παράταση εκ μέρους του Πανεπιστημίου για ένα επιπλέον έτος, προϋπολογισμού 9.520.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. (συμπεριλαμβανόμενης της δυνατότητας παράτασης).

Η θητεία των Επιτροπών θα είναι από τον ορισμό τους έως τη λήξη της σύμβασης (2022-2024),  (συμπεριλαμβανομένης της παράτασης).

2) Παραλαβής της σύμβασης για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά, για τα έτη 2022-2024, προϋπολογισμού 1.860.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α..

Η θητεία των Επιτροπών θα είναι μέχρι τη λήξη της παραπάνω σύμβασης (από 01/01/2022 έως 31/12/2024).

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω επιτροπές, είναι υπόχρεες υποβολής Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης(πόθεν έσχες), σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν.3213/2003 (ΦΕΚ 309/τ.Α΄/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει: «Η δήλωση της παραγράφου 1 υποβάλλεται από τους υπόχρεους μέσα σε ενενήντα (90) ημέρες από την απόκτηση της ιδιότητάς τους  (αρχική δήλωση)». Τα αναπληρωματικά μέλη αποκτούν την ιδιότητα αυτή από την ημερομηνία της πρώτης συμμετοχής τους σε συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου (παρ.6 του άρθρου 1 του Ν.3213/2003 (ΦΕΚ 309/τ.Α΄/31-12-2003)).