Πρακτικό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώσεις

Στην Κοζάνη σήμερα την 06-10-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, συνήλθε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Προκήρυξη 419/20-09-2021/ΑΔΑ:ΨΥΖ6469Β7Κ-9ΩΞ), που έχει ορισθεί και έχει ενημερωθεί με το αριθμ. πρωτ. 748/04-10-2021 (ΑΔΑ: 6ΕΡΦ469Β7Κ-Μ22) έγγραφο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και αποτελείται από τους:

1. Τσούνης Νικόλαος, ως Πρόεδρος
2. Τσιτούρας Αντώνιος, ως Τακτικό μέλος
3. Δριτσάκη Μελπομένη-Σταυρούλα , ως Τακτικό μέλος

Α. Εξέτασε τις παρακάτω αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τα αξιώματα του Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών που παρέλαβε από την αρμόδια υπηρεσία:

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

• Αριθμ.πρωτ. 570/24-09-2021 αίτηση του κ. Θεόδωρου Μονοβασίλη, Καθηγητή Α΄ Βαθμίδας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

• Αριθμ. Πρωτ. 569/24-09-2021 αίτηση της κας Ασπασίας Βλάχβεη, Καθηγήτριας Α΄ Βαθμίδας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών.
Διαπιστώνουμε
Ότι οι αιτήσεις υποψηφιότηταςτων ανωτέρω μελών ΔΕΠ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και με βάση τις υπεύθυνες δηλώσεις τους, δε συντρέχουν στο πρόσωπό τους κωλύματα εκλογιμότητας.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ανακηρύσσει ως υποψήφιο τον κ.:

• Θεόδωρο Μονοβασίλη, Καθηγητή Α΄ Βαθμίδας του Τμήματος.

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ανακηρύσσει ως υποψήφια την κα:

• Ασπασία Βλάχβεη, Καθηγήτρια Α΄ Βαθμίδας του Τμήματος.

Β. Οι εκλογές θα διεξαχθούν με την διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις 13-10-2021, ημέρα Τετάρτη από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και τυχόν επαναληπτική ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 14-10-2021, ημέρα Πέμπτη, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Το πρακτικό αυτό, αφού συντάχθηκε, υπογράφηκε από όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ
ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1. Τσούνης Νικόλαος , Πρόεδρος
2. Τσιτούρας Αντώνιος, Τακτικό μέλος
3. Δριτσάκη Μελπομένη-Σταυρούλα, Τακτικό μέλος

Το πρακτικό αυτό θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

*Το πρωτότυπο έγγραφο έχει κατατεθεί και τηρείται στο αρχείο του Τμήματος Συλλογικών και Ατομικών Οργάνων και Επιτροπών της Διεύθυνσης Διοικητικού, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English