Know Υour Ιndustry webinar series – Διαδικτυακά Σεμινάρια

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου

Το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων διοργανώνει σειρά σεμιναρίων μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες από την ελληνική βιομηχανία ορυκτών πόρων, με στόχο την ενημέρωση των φοιτητών για την εξορυκτική δραστηριότητα στη χώρα μας και το αντικείμενο του Μηχανικού Ορυκτών Πόρων. Η διεξαγωγή των σεμιναρίων θα γίνει σε αίθουσα εξ αποστάσεως διδασκαλίας του Τμήματος. Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος καθώς και μέλη του διδακτικού, ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού. Το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων έχει ως εξής:

• Σάββατο 25 Απριλίου: 11:00-13:00, Μεταλλευτικός Σχεδιασμός Επιφανειακών Λιγνιτωρυχείων στο Νέο Ενεργειακό Τοπίο – Κρίσιμοι Παράγοντες και Μοντέλα Βελτιστοποίησης, Δρ. Ρούμπος Χρήστος, Μεταλλειολόγος Μηχανικός, Διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών, ΔΕΗ ΑΕ.
  • Κυριακή 26 Απριλίου: 11:00-13:00, Ορυκτός Πλούτος & Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ – Η Συμβολή τους στην Ελληνική Οικονομία, Δρ. Αποστολίκας Αθανάσιος, Γεωλόγος, Διευθυντής Γεωλογικών Ερευνών, ΛΑΡΚΟ ΓΜΜΑΕ