Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής της ειδικής κατηγορίας των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης

Ανακοινώσεις

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης θα πραγματοποιηθεί από το μεσημέρι της 14ης Σεπτεμβρίου 2016 έως την 21η Σεπτεμβρίου 2016.

Η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr  εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σ’ αυτό το διάστημα οι επιτυχόντες οφείλουν να στείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου. Εάν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο, τότε θα πρέπει να καταθέσουν τη βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου.

Οι εγγραφέντες για να έχουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες της κάθε Σχολής και Τμήματος, θα πρέπει να επιδείξουν στη Γραμματεία του Τμήματος αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους. Σε κάθε περίπτωση, η Γραμματεία δύναται να ζητήσεις συμπληρωματικά δικαιολογητικά από τους εγγραφέντες.

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English