Ανακοίνωση για Β κύκλο Επιμορφωτικών Δράσεων ΜΥΦΕΟ

Ανακοινώσεις

Η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ), η οποία ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται κατά την αρχική φάση της λειτουργίας της από το ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (MIS 5051039)», στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην επιμόρφωση του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του ιδρύματος σε θέματα που αφορούν στην διαχείριση και επικοινωνία με φοιτητές ευπαθών ομάδων. Αξιοποιώντας την εμπειρία, τις γνώσεις και τη δυναμική του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματος, ανακοινώνουμε την προσφορά του Β’ κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων, στα οποία θα διδάξουν καθηγητές ψυχολόγοι και παιδαγωγοί.

Προσκαλούμε το προσωπικό του ιδρύματος, διδακτικό και διοικητικό να λάβει μέρος στις επιμορφωτικές δράσεις της ΜΥΦΕΟ, οι οποίες ξεκινάνε τον Μάρτιο 2021 και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο 2021, πιστοποιώντας 46 ώρες παρακολούθησης για το διοικητικό προσωπικό και 58 ώρες για το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: https://myfeo.uowm.gr/e-ypiresies/e-formes/forma-symmetochis-sta-epimorfotika-seminaria-toy-prosopikoy/ . Για πληροφορίες καλείτε τηλεφωνικά στο 2385055207 ή στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση myfeo@uowm.gr .

Σε όσους και όσες εκδηλώνουν ή έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής θα σταλεί email με τον κωδικό εγγραφής και σύντομες οδηγίες για την αξιοποίηση της πλατφόρμας συνεργασιών Synergy (https://synergy.uowm.gr/), η οποία υποστηρίζει τις επιμορφωτικές Δράσεις. Για να δείτε το πρόγραμμα επισκεφτείτε το σύνδεσμο: https://myfeo.uowm.gr/wp-content/uploads/2021/02/ΜΥΦΕΟ_Β-κύκλος-_πρόγραμμα.pdf

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English