Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τελικός Διαγωνισμού UoWM Hult Prize on Campus Competition

22 Φεβρουαρίου @ 16:00 - 20:00 EET

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του τελικού του διαγωνισμού UoWM HULT PRIZE ON CAMPUS COMPETITION. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ενθαρρύνει την καινοτομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα μεταξύ των φοιτητών μας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στον 2ο όροφο του Κτιρίου Βιβλιοθήκης & Διοίκησης του ΠΔΜ στα Κοίλα Κοζάνης στις 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 16:00.

Στον τελικό θα συμμετέχουν έξι ομάδες φοιτητών, οι οποίες θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας βασιζόμενοι στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν τεθεί από τα Ηνωμένα  Έθνη έως το 2030.

Στην εκδήλωση θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους τέσσερις έμπειροι κριτές από τους χώρους της επιχειρηματικότητας και του management, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τις παρουσιάσεις των ομάδων με βάση την καινοτομία, την εφαρμοστικότητα και την κοινωνική επίδραση των ιδεών τους.

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για το επόμενο στάδιο του παγκόσμιου διαγωνισμού, το Hult Prize Summits.

Είναι μεγάλη τιμή για μας να φιλοξενούμε αυτόν τον διαγωνισμό και να διαπραγματευόμαστε τις καινοτόμες λύσεις που προτείνουν οι φοιτητές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με hultprize@g.uowm.gr.

Με εκτίμηση,

Παρασκευή Κωστή
Campus Director Hult Prize UoWM

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Φεβρουαρίου
Ώρα:
16:00 - 20:00 EET
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Aίθουσα Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, 2ο όροφος Κτιρίου Βιβλιοθήκης & Διοίκησης, Κοίλα Κοζάνης