Έδρα Jean Monnet: Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας

Συνέδρια/Εκδηλώσεις

Η Έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για τις δράσεις και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας σημαντικών περιφερειών της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

  • «Πολιτική Προστασία στην Περιφέρεια Αττικής: Έργα, Δράσεις & Πρωτοβουλίες», Δρ Νίκος Πασσάς, Διδάκτωρ Μηχανικής Γεωλογίας, Αν. Προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής.
  • «Διαχείριση Κινδύνων και Τεχνολογικά Εργαλεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, Πολιτικός Μηχανικός, Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • «Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών στην Περιφέρεια Κρήτης», Ελένη Πλουμίδη, Μηχανολόγος Μηχανικός, Αν. Προϊσταμένη Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρεια Κρήτης.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Αμφιθέατρο 1 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom:

https://zoom.us/j/92410878631

(Meeting ID:924 1087 8631) 

Την ημερίδα συντονίζει η κάτοχος της Έδρας, Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος  Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English