Ορκωμοσία Αποφοίτων Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Ιδρύματος στα Κοίλα Κοζάνης, η τελετή ορκωμοσίας του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Απονεμήθηκαν 39  πτυχία σε αποφοίτους της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και 48 πτυχία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, του τμήματος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Η φετινή, επιπλέον, υπήρξε η χρονιά που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και ορκίσθηκαν  οι πρώτοι 45 φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών από την δημιουργία του τμήματος.

Στην κεντρική ομιλία της τελετής  ο Πρόεδρος του Τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, μίλησε για την αποστολή του Τμήματος η οποία είναι η εκπαίδευση, η έρευνα και γενικότερα η υψηλή κατάρτιση στους τομείς της Διοικητικής Επιστήμης οι οποίοι συνδέονται άμεσα με τις Σύγχρονες Τεχνολογίες και τις Οργανωσιακές Σπουδές, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση της Πληροφορικής, της Επικοινωνίας στη λήψη αποφάσεων και των ποσοτικών μεθόδων, με απώτερο στόχο τη χάραξη επιχειρηματικής στρατηγικής και την αναδιοργάνωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Τ.Ε.Π. τουΤμήματος καθώς και πλήθος κόσμου.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English