Ορκωμοσία αποφοίτων Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο των Κοίλων Κοζάνης.

Η ορκωμοσία αφορούσε τον 7ο κύκλο του ΜΠΣ από τον οποίο αποφοίτησαν 30 φοιτητές του.

Το ΜΠΣ «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» που ξεκίνησε το 2015 ως «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική» διανύει ήδη τον 9ο κύκλο.

Ηδη από προηγούμενους κύκλους προστέθηκε και η ειδικότητα της Ασφαλιστικής που δίνει ένα μεγαλύτερο αριθμό μαθημάτων, 14 έναντι 12 συνήθως των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενώ ανοίγει και μια επιπλέον ευκαιρία εξέλιξης στην ασφαλιστική αγορά.

Όπως τονίστηκε στην ομιλία του Διευθυντή, το ΜΠΣ έχει φοιτητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας ακόμη και από το εξωτερικό με το άνοιγμα στη διαδικτυακή διδασκαλία. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι σε συνεχή προσπάθεια για τη διασύνδεση με επαγγελματικούς φορείς, με άλλα πανεπιστήμια και με διαλέξεις ειδικών επιστημόνων και στελεχών.

Με το άνοιγμα του «Συνδέσμου Αποφοίτων – Alumni» γίνεται προσπάθεια διαρκούς επαφής του μεταπτυχιακού προγράμματος με τους αποφοίτους του που αποτελούν, άλλωστε, τους καλύτερους πρεσβευτές του.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English