Ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος κινητικότητας φοιτητών Erasmus+ στην πόλη της Καστοριάς

Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος κινητικότητας φοιτητών Erasmus+. Η ημερίδα υλοποιήθηκε από το Γραφείο Erasmus του Ιδρύματος, σε συνεργασία με τους Ακαδημαϊκούς Συντονιστές των τμημάτων που εδρεύουν στην Καστοριά.

Εισηγήτρια αυτής, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος Erasmus+ του Πανεπιστημίου, κ. Αικατερίνη Μπλάντα, η οποία ενημέρωσε  για το πρόγραμμα Erasmus+ και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές για κινητικότητες που αφορούν τις σπουδές και την πρακτική άσκηση σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Φορείς Υποδοχής του εξωτερικού.

Στην ημερίδα συμμετείχαν οι Συντονίστριες του Γραφείου Erasmus του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μαρία Κουτζακουτσίδου, κ. Ευαγγελία Μπουκουβάλα, κ. Ευαγγελία Ρισμάνη και κ. Σόνια Πουγαρίδου καθώς και οι Ακαδημαϊκοί Συντονιστές των τμημάτων της Καστοριάς, κ. Μελίνα Δριτσάκη, κ. Αλέξανδρος Κλεφτοδήμος, κ. Σπυρίδων Νικολάου και κ. Μιχαήλ Μάρκελλος.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English