Ημερίδα για την ηλεκτροκίνηση

Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων & Μοτοποδηλάτων Ελλάδος (ΟΒΕΑΜΜΕ) πραγματοποίησαν ημερίδα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στο   αμφιθέατρο του κτηρίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ στην Κοζάνη.

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο Αντιπρύτανης Έρευνας του Π.Δ.Μ. καθηγητής κ. Στέργιος Μαρόπουλος ενώ οι εμπειρογνώμονες και οι εισηγητές των ενοτήτων απάντησαν σε καίρια ερωτήματα του πολυπληθούς ακροατηρίου.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν  ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Ασφάλειας και ελέγχου του Υπουργείου Μεταφορών κ. Αριστομένης Σκυλλάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Μεταφορών κεντρικής Μακεδονίας  κ.  Σωκράτης Δώρης,  ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης  κ. Ιωάννης. Μητλιάγκας,  καθώς και  εκπρόσωποι και πρόεδροι σωματείων από την επικράτεια.

Η ημερίδα έκλεισε με την απονομή βραβείων στην ΟΒΕΑΜΜΕ, για τις εξαιρετικές προσπάθειες που καταβάλλει στη διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία και στο Σωματείο Συνεργείων Κοζάνης, για τον πρωτοποριακό του ρόλο στην εκπαίδευση των μελών του στην Ηλεκτροκίνηση και τη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English