Εκπαιδευτικό Συνέδριο «Ενεργητική Μάθηση και Παιδαγωγική της Επιχειρηματικότητας»

Δελτία Τύπου

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών – Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο με τίτλο «Ενεργητική Μάθηση και Παιδαγωγική της Επιχειρηματικότητας». Στο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέτα Μακρή, και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα εξετασ τούν οι εκπαιδευτικές διαστάσεις, τα παιδαγωγικά ζητήματα και οι διδακτικοί προβληματισμοί που εγείρονται κατά την εισαγωγή της επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση.

Το συνέδριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε εκπαιδευτικούς επιχειρηματικότητας στα ΑΕΙ. Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν και στο τέλος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Για τη δωρεάν συμμετοχή είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή μέχρι τις 30 Μαΐου 2022 μέσω του συνδέσμου http://entreped2022.uom.gr/registration/

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://entreped2022.uom.gr/el/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English