Διάλεξη από τη Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής marketing της Εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον”

Δελτία Τύπου

Διάλεξη στους φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον» το οποίο υλοποιείται από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρέδωσε η κ. Βίβιαν Μπουζάλη, Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Διευθυντή του ΠΜΣ Καθηγητή Κωνσταντίνου Τσανακτσίδη, η κ. Βίβιαν Μπουζάλη παρουσίασε στους φοιτητές και στους διδάσκοντες του μεταπτυχιακού την στρατηγική της Εταιρείας σε ζητήματα που αφορούν την ενεργειακή κρίση, την κλιματική αλλαγή, την κοινωνική εταιρική ευθύνη και την Πράσινη ανάπτυξη. Στη διάλεξή της με τίτλο «Βιομηχανία, Ενέργεια, Υποδομές: Εξελίξεις και η θέση της MYTILHNAIOS A.E. στην ελληνική και διεθνή αγορά» παρέθεσε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η εταιρεία στον εθνικό και παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη.

Η διάλεξη της κ. Βίβιαν Μπουζάλη εντάσσεται στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που πραγματοποιεί το Π.Μ.Σ. «Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον» με τις οποίες οι φοιτητές δέχονται τη γνώση και τις εμπειρίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον χώρο των επιχειρήσεων, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English