Διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 6 Μαΐου με τίτλο “Το Α του Θεάτρου” | Οι Συγγραφείς σε Πρώτο Πλάνο | Άντον Τσέχωφ

Δελτία Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους διοργανώνουν την Πέμπτη 6 Μαΐου και ώρα 19:00, διαδικτυακή εκδήλωση, με τίτλο “Το Α του Θεάτρου | Οι Συγγραφείς σε Πρώτο Πλάνο | Άντον Τσέχωφ”.

Δύο κεντρικοί εισηγητές, ο  σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις και ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμμελος, θα μας εισαγάγουν στον κόσμο του Άντον Τσέχωφ και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους των θεατρικών ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας και επαγγελματίες του χώρου που έλκουν την καταγωγή τους από τη Δυτική Μακεδονία, έχοντας σε πρώτο πλάνο και πάλι τον συγγραφέα αλλά και το Θέατρο, γενικότερα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια του Πανεπιστημίου σε Facebook (https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/) και YouTube (https://youtu.be/5san_gzV3v4) καθώς και από τη υπηρεσία Δίαυλος (https://diavlos.grnet.gr/uowm)  και θα αναμεταδοθεί από τα αντίστοιχα κανάλια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Facebook: https://www.facebook.com/dipethekozanis/live_videos/  και YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sSR0yV99txY).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Πολιτισμού του Π.Δ.Μ.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English