Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πανελλήνιο Συνέδριο, με θέμα «Παιδαγωγική και Εκπαίδευση σε Συνθήκες Κρίσης και Μετάβασης στον 21ο αιώνα»

12 Απριλίου - 13 Απριλίου

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, του Π.Δ.Μ., την Κοσμητεία της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (Σ.Κ.Α.Ε.Π.) του Π.Δ.Μ., το Ινστιτούτο “Ανθρωπιστικών  Ερευνών” του ΠΑΚΕΚ “Τήμενος” της Σ.Κ.Α.Ε.Π. του Π.Δ.Μ., το Εργαστήριο “Παιδαγωγικών Μελετών και Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Πρακτικών” (ΠαιΜεΚΕΠ) της Σ.Κ.Α.Ε.Π. του Π.Δ.Μ., το Εργαστήριο “Δια Βίου Εκπαίδευση-Κοινωνική Πολιτική” της Σ.Κ.Α.Ε.Π. του Π.Δ.Μ., το “Εργαστήριο Γνωσιακής Επιστήμης” της Σ.Κ.Α.Ε.Π. του Π.Δ.Μ. και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Παιδαγωγική και Εκπαίδευση σε Συνθήκες Κρίσης και Μετάβασης στον 21ο αιώνα».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) στις 12 και 13 Απριλίου 2024. Το Συνέδριο απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, ερευνητές/ερευνήτριες, διδάκτορες/διδακτόρισσες, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, υποψήφιους/υποψήφιες διδάκτορες/διδακτόρισσες,  μεταπτυχιακούς/μεταπτυχιακές φοιτητές/φοιτήτριες και σε εκπαιδευτικούς.

Σκοπός του Συνεδρίου η παρουσίαση θεωρητικών και ερευνητικών εργασιών για τον αντισταθμιστικό και μετασχηματιστικό ρόλο της εκπαίδευσης κατά τις κρίσεις του 21ου αιώνα.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://confeducrisis21st.eled.uowm.gr/

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Απριλίου
Τέλος:
13 Απριλίου
Κατηγορία Εκδήλωση: