Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Hydrogen Summer ScH2ool στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

3 Ιουλίου 2023 - 7 Ιουλίου 2023

Hydrogen Summer ScH2ool
Πρόγραμμα Επανειδίκευσης και Αναβάθμισης Δεξιοτήτων

03-07 Ιουλίου 2023  
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Περιοχή ΖΕΠ
Κοζάνη, Ελλάδα

Το Hydrogen Summer ScH2ool έχει σχεδιαστεί ειδικά για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για τεχνολογίες υδρογόνου σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας υδρογόνου. Το πρόγραμμα αυτό διοργανώνεται από το CluBE και την Advent Technologies, συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το Hydrogen Summer ScH2ool θα διεξαχθεί από τις 3 Ιουλίου έως τις 7 Ιουλίου 2023, στα Eλληνικά και παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν το προνόμιο να μάθουν από αξιόλογους ειδικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας υδρογόνου.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτή την εκδήλωση, παρακαλώ κατοχυρώστε την εγγραφή σας παρακάτω: https://greenskillsforhydrogen.eu/hydrogen-summer-sch2ool/

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για την επιλογή των εγγραφών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος σε 50 άτομα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η περίοδος εγγραφών θα είναι ανοιχτή για δύο εβδομάδες.

Mε εκτίμηση,
Η ομάδα του Green Skills for Hydrogen

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Ιωάννα Μικρούλη
Τηλ.: +30 2461056703
E-mail: i.mikrouli@clube.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
3 Ιουλίου 2023
Τέλος:
7 Ιουλίου 2023
Κατηγορία Εκδήλωση: