Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις για 22 Μαρτίου 2023

Εκδηλώσεις Search and Views Navigation

Εκδήλωση Views Navigation

10:00

Ημερίδα/Σεμινάριο από το Εργαστήριο Δικτύων και Προηγμένων Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, με τίτλο: «Τεχνολογίες Διαδικτύου των πραγμάτων και αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών στη διαχείριση υδάτινων πόρων».

22 Μαρτίου @ 10:00 - 13:00 EET
Αμφιθέατρο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΖΕΠ Κοζάνης
Κοζάνη, 50100
+ Χάρτης Google

Την Τετάρτη 22/03/2023 - Παγκόσμια Ημέρα Νερού, το Εργαστήριο Δικτύων και Προηγμένων Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με τη Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης, Ημερίδα/Σεμινάριο με τίτλο: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος  ΑΥΓΕΙΑΣ (www.project-augeias.gr), είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα ξεκινήσει στις 10:00 στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ΚΤΙΡΙΟ Α', ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ. Το έργο ΑΥΓΕΙΑΣ στοχεύει στη δημιουργία ενός έξυπνου οικοσυστήματος, το οποίο αξιοποιώντας τεχνολογίες Διαδικτύου των Πραγμάτων και τεχνολογίες δικτύων ευρείας περιοχής χαμηλής ισχύος για συλλογή δεδομένων πραγματικού χρόνου, συγκεντρώνοντας και αναλύοντας τα με αξιόπιστα ανοιχτά και άλλα δεδομένα (π.χ. μετεωρολογικά δεδομένα ή δεδομένα που αφορούν ποιότητα εδάφους), χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης και πρόβλεψης, καθώς και μηχανισμούς υποστήριξης λήψης αποφάσεων, επιτρέπει και βελτιστοποιεί τη χρήση ανακτημένου νερού από την έξοδο Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, με ασφαλή και αποδοτικό τρόπο, στη γεωργία ακριβείας. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ https://zoom.us/my/uowm.ece7 Το πρόγραμμα ΑΥΓΕΙΑΣ συντονίζει η Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μαλαματή Λούτα και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Δικτύων και Προηγμένων Υπηρεσιών, και υλοποιείται σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης και την Ανώνυμη Εταιρία έρευνας και ανάπτυξης δικτυακών εφαρμογών Agrosense Α.Ε.

Μάθετε περισσότερα »

18:00

Webinar με τίτλο “Γυναίκες σε θέσεις ηγεσίας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον”

22 Μαρτίου @ 18:00 EET
Μέσω διαδικτύου

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και η Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν Webinar με τίτλο "Γυναίκες σε θέσεις ηγεσίας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00-20:00. Προσκεκλημένες ομιλήτριες είναι διακεκριμένες γυναίκες από το χώρο των Πανεπιστημίων, της Δημόσιας Διοίκησης και των Επιχειρήσεων. Το link για την εκδήλωση είναι: https://zoom.us/my/uowm.econ2 (Μeeting ID: 496 550 6222)

Μάθετε περισσότερα »

19:00

Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης από το Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Δημιουργική Γραφή

22 Μαρτίου @ 19:00 - 21:00 EET
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας

Το Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Δημιουργική Γραφή διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21 Μαρτίου), που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19.00. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Π.Δ.Μ. (Διευθυντής Εργαστηρίου Αγωγής για το Βιβλίο «Βιβλιολογείον» και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργική Γραφή») Γρηγόρης Αλεξίου Τυπογράφος –«Βιβλιολογείον» Άννα Π. Βακάλη Ε.Δι.Π. Δημιουργικής Γραφής Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ευθυμία Παπαγεωργίου Ε.Δι.Π. Βιβλιολογίας Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Μάθετε περισσότερα »
+ Export Events