Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο e-festival του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Συνέδρια/Εκδηλώσεις

Εάν είσαι φοιτητής/τρια, μεταπτυχιακός/ή φοιτητής/τρια, υποψήφιος/α διδάκτορας ή απόφοιτος/η του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εάν ανήκεις στο ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου, έλα και εσύ να συμμετέχεις και να εκφραστείς εργο-δημιουργικά στο 1ο e-festival του Π.Δ.Μ.!

Στείλε μας ό,τι μπορείς να εμπνευστείς από αυτή την περίοδο της καραντίνας και τις καθημερινές σου δραστηριότητες: φωτογραφίες, βίντεο, ζωγραφική, ποίηση, συγγραφή, κατασκευές, μουσική, χορό και οτιδήποτε άλλο σου αρέσει!

Τα έργα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 1ου e-festival του Πανεπιστημίου στις 16 & 17 Μαΐου 2020 και στον ιστότοπο efestival.uowm.gr.

Αποστολή έργων μέχρι: 8 Μαΐου 2020

Διεύθυνση: efestivaluowm@gmail.com, συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το τμήμα ή/και την ιδιότητά σας (π.χ απόφοιτοι, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διοικητικοί, κ.λπ.), μαζί με μια σύντομη περιγραφή του έργου (έως 100 λέξεις).

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο μήνυμά σας την παρακάτω συγκατάθεση:

«Συναινώ στη χρήση και δημοσιοποίηση των προσωπικών μου στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα) καθώς και του έργου το οποίο καταθέτω, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του 1ου e-festival».

Πληροφορίες/Επικοινωνία: efestivaluowm@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English