Διάλεξη του εργαστηρίου «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία» του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγών ΣΕΒΕ και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC

Συνέδρια/Εκδηλώσεις

Η ενημερωτική διαδικτυακή διάλεξη η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom στο πλαίσιο του εργαστηρίου «Επικοινωνία στη Διοίκηση και Τεχνολογία», με θέμα: WORKPLACE TRUST LEADERS – Δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης στις επιχειρήσεις και διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εξαγωγών ΣΕΒΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ERFC, ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο.

Μέσω της διάλεξης και των άκρως ενδιαφερουσών εισηγήσεων των ομιλητών της, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρχικά τις Ευκαιρίες συμμετοχής στο Πρόγραμμα ERASMUS + από την κ. Ελίνα Μαυρογιώργου, Συντονίστρια της Ομάδας Προβολής και Αξιοποίησης Αποτελεσμάτων ERASMUS + του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του Επικεφαλούς Εταίρου EU15 & 4Civility Institute του προγράμματος WORKPLACE TRUST LEADERS, Dr. Paul Quantock και Dr John-Robert Curtin ενημέρωσαν για τις Δράσεις και τα Παραδοτέα του Προγράμματος WORKPLACE TRUST LEADERS. Το σχετικό υλικό διατίθεται στον ιστότοπο https://www.workplacetrustleaders.com/.

Τέλος, η Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Business/Career Coach, κ. Ειρήνη Κόντρα, ανέπτυξε το θέμα «Χτίζοντας νοοτροπία Ανάπτυξης & Εμπιστοσύνης».  Η παρουσίαση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες, που αποτελούνταν από εκπροσώπους επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, φοιτητές και μεταπτυχιακούς καθώς και εκπροσώπους φορέων. Ανάλογες πρωτοβουλίες θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον.


Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English