Διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Θεάτρου, στις 27 Μαρτίου 2021

Συνέδρια/Εκδηλώσεις

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Συν-θέτοντας τη θεατρική πράξη», το Σάββατο και ώρα 19:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επτά άνθρωποι που εργάζονται για το θέατρο, ο καθένας από την ιδιότητά του, θα αναλύσουν πώς αντιμετωπίζουν το θεατρικό κείμενο από τη γένεσή του και μέχρι αυτό να καταλήξει σε μορφή παράστασης. Η εκδήλωση θα απαρτίζεται από δύο μέρη, το πρώτο αυτό των παρουσιάσεων-εισηγήσεων των ομιλητών και το δεύτερο το διαλογικό μέρος, όπου θα απαντηθούν απορίες και ερωτήματα με στόχο ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, η Αντιπρυτάνισσα Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγήτρια Άννα Σπύρτου και η συντοπίτισσά μας και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου, θεατρολόγος, μεταφράστρια και δραματουργός, Έρι Κύργια.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα Facebook και στο κανάλι YouTube (https://youtu.be/LQk96Jxcm9s) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος: https://diavlos.grnet.gr/uowm.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English