Προκήρυξη ΠΜΣ “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία” για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22

Μεταπτυχιακά προγράμματα

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας λειτουργεί και οργανώνει από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4485/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. (Υ.Α. αρ. 4932 ΦΕΚ 1148/03-04-2020 τ. Β, . Y.A. αρ.7913 ΦΕΚ 3356/11-8-2020) το οποίο απονέμει:

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία».

Σκοπός του μεταπτυχιακού είναι η εκπαίδευση στην οργάνωση της Διοίκησης και στη διαχείριση της Επικοινωνίας, καθώς και στην εκπαίδευση αποτελεσματικών Ηγετών στη διοίκηση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στις Επιχειρήσεις και στους Οργανισμούς. Στόχος είναι η εξειδικευμένη επιστημονική εκπαίδευση και η έρευνα. Η εκπαίδευση, η έρευνα και οι πρακτικές ασκήσεις προσανατολίζονται σε ζητήματα απόκτησης εμπειρίας μέσα από την εφαρμογή της γνώσης των εργαλείων και των συστημάτων με θεωρητική και πρακτική εξειδίκευση σε κάθε πεδίο της διοίκησης, στη Βελτίωση και ανάπτυξη της επικοινωνίας, στην ανάδειξη ηγετικών προσωπικοτήτων, στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων, στην επίλυση και αποφυγή συγκρούσεων, στη βελτιστοποίηση της απόδοσης στις μεθόδους λήψης αποφάσεων, διαχείρισης κρίσεων σε επικείμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, στην εταιρική διακυβέρνηση, στην ηθική των οργανισμών και των επιχειρήσεων, στην ηγεσία, στη γραφειοκρατική οργάνωση και νομοθεσία.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα εισαχθούν στο Π.Μ.Σ. έως πενήντα (50) μεταπτυχιακοί φοιτητές.


Για να γίνει δεκτή η υποψηφιότητά τους, οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στον σύνδεσμο http://diaviou.mst.uowm.gr/mst/form.php
2. Να αποστείλουν ηλεκτρονικά εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας φάκελο υποψηφιότητας που θα περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα προσόντα που δήλωσαν στην αίτησή τους, καθώς και την αίτηση τους υπογεγραμμένη στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση hrmcl@uowm.gr

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν την Αίτηση για ένταξη στο Π.Μ.Σ. από 5/4/2021 – 31/5/2021

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι επιλεγέντες θα κληθούν να αποστείλουν με απλό ταχυδρομείο φάκελο που θα περιέχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα προσόντα που δήλωσαν στην αίτησή τους, καθώς και την αίτηση τους υπογεγραμμένη για το αρχείο του ΠΜΣ:
στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Κοίλα Κοζάνης Τ.Κ. 50100
Με τη ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Π.Μ.Σ.
«Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ.:
τηλ. επικοινωνίας 24610 68157 – 68221 (ώρες εξυπ. 11πμ-1μμ εργάσιμες ημέρες)
email: hrmcl@uowm.gr

Η Διευθύντρια του Π.Μ.Σ.
Σωτηρία Τριαντάρη
Καθηγήτρια ΔΕΤ/ΠΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English