Επιμορφωτικές Δράσεις για το προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από τη Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων

Δελτία Τύπου

Η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ), η οποία ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται κατά την αρχική φάση της λειτουργίας της από το ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (MIS 5051039)», στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην επιμόρφωση του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του ιδρύματος σε θέματα που αφορούν στην διαχείριση και επικοινωνία με φοιτητές ευπαθών ομάδων. Αξιοποιώντας την εμπειρία, τις γνώσεις και τη δυναμική του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματος, ανακοινώνουμε την προσφορά επιμορφωτικών σεμιναρίων, στα οποία θα διδάξουν καθηγητές ψυχολόγοι και παιδαγωγοί.

Προσφέρονται δύο κύκλοι επιμόρφωσης (εαρινό και χειμερινό εξάμηνο), ενώ κάθε κύκλος επιμόρφωσης για το διοικητικό προσωπικό θα πιστοποιεί 46 ώρες και για το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό θα πιστοποιεί 58 ώρες επιμόρφωσης. Σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες με τη λήξη του προγράμματος θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την υποστήριξη των επιμορφωτικών δράσεων θα αξιοποιηθεί η πλατφόρμα συνεργασιών Synergy (https://synergy.uowm.gr/). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη χρήση της πλατφόρμας καθώς και το πρόγραμμα των επιμορφωτικών δράσεων επισυνάπτουμε σχετικό έντυπο.

Προσκαλούμε το προσωπικό του ιδρύματος, διδακτικό και διοικητικό να λάβει μέρος στις επιμορφωτικές δράσεις της ΜΥΦΕΟ, οι οποίες ξεκινάνε τη Δευτέρα 30/11/2020 και ολοκληρώνονται για τον πρώτο κύκλο την Παρασκευή 26/2/2021. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/khTn8HaYVybxnjeR9 . Για πληροφορίες καλείτε τηλεφωνικά στο 2385055207 ή στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση myfeo@uowm.gr .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English