Καταγραφή Στάσεων των Eκπαιδευτικών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών (λόγω κορωνοϊού)

Ανακοινώσεις

Αγαπητοί/ες εκπαιδευτικοί,

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελέτης της Γλώσσας και των Προγραμμάτων Γλωσσικής Διδασκαλίας (copyright) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην παρακάτω έρευνα. Σκοπός της έρευνας είναι η Καταγραφή Στάσεων των εκπαιδευτικών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (αναγκαστική λόγω κορωνοϊού). Θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, προκειμένου να συμβάλετε με τη συμμετοχή σας στη διεξαγωγή της έρευνας, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.
Σας δηλώνουμε ότι οι απαντήσεις σας συλλέγονται ανώνυμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κο Καλογερά Διονύσιο, στο email ​dpo@uowm.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας αποστέλλουμε το σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZUJMewa-RGwJh2PyRPxwwDeW3rfQluU4y8RShwEF30bG7zA/viewform

Σημ: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έρευνα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Επιστημονικά Υπεύθυνους, Ευαγγελία Δράγου, Νεκταρία Παλαιολόγου, Κωνσταντίνο Ντίνα, e-mail: eva_theo@hotmail.com , nekpalaiologou@uowm.gr , kdinas@uowm.gr )

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English