Για την Μαρία Μασσαλά, θυγατέρα του πρώην Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή Χρήστου Μασσαλά

Ανακοινώσεις

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε της απώλεια της θυγατέρας του Καθηγητή Χρήστου Μασσαλά, πρώην Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου μας.

Η Μαρία υπήρξε μια δυναμική προσωπικότητα με ήθος, και πάντα υπακούοντας σε εσωτερικές αξίες. Άριστη επαγγελματίας με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και με δυνατό μυαλό έδινε τη δική της μάχη τον τελευταίο καιρό. Χωρίς να λυγίσει μέχρι την τελευταία στιγμή σκόρπιζε δύναμη σε όλους. Πάλευε με γενναιότητα και με πολύ χιούμορ.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της θυγατέρας του Καθηγητή Χρήστου Μασσαλά και συμπαρίσταται στους οικείους της, εκφράζοντας ολόψυχα τα συλλυπητήριά του. Ως ελάχιστο δείγμα τιμής, η Σύγκλητος αποφασίζει να καταθέσει ένα χρηματικό ποσό, κατά την επιθυμία της οικογένειας, στη Μονή Δουραχάνης Ιωαννίνων.

Για τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρύτανης Καθηγητής Αντώνιος Τουρλιδάκης

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English