Διαδικτυακό Σεμινάριο του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων με Θέμα «Ελληνικοί Λευκόλιθοι Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε. – Επιφανειακές και Υπόγειες Εκμεταλλεύσεις Λευκολίθου»

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου

Το Σάββατο 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5o διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων με θέμα “ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε. – Επιφανειακές και Υπόγειες Εκμεταλλεύσεις Λευκολίθου”, με ομιλητή τον Δρ. Μπουρμά Γεώργιο, Μεταλλειολόγο Μηχανικό ΕΜΠ, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Υπόγειων Μεταλλείων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε..

Το σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεοδουλίδης Θεόδωρος, ο οποίος συνεχάρη το Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων για τη διοργάνωση των διαδικτυακών σεμιναρίων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει το Πανεπιστήμιο για εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα δραστηριοτήτων που φέρνουν το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο συνολικά σε επαφή με την κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 138 άτομα (59 φοιτητές του προγράμματος σπουδών Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, 64 φοιτητές του προγράμματος σπουδών Μηχανικών Γεωτεχνολογίας Περιβάλλοντος ΤΕ, 2 φοιτητές από άλλα Πανεπιστήμια, 7 καθηγητές και ένα μέλος ΕΤΕΠ του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και 3 στελέχη μεταλλευτικών επιχειρήσεων).

Το Τμήμα ευχαριστεί θερμά τον Δρ. Μπουρμά Γεώργιο για την εξαιρετική και γεμάτη γνώσεις διάλεξη, και την πολύτιμη προσφορά του στους φοιτητές και το προσωπικό του Τμήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • English