9η Ανακοίνωση Συνεδρίου

Διαθέσιμα είναι πλέον τα πρακτικά του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το αρχείο των πρακτικών σε μορφή PDF (10,3 MB) από τον παρακάτω σύνδεσμο, η μπορείτε να πλοηγηθείτε στις περιλήψεις του συνεδρίου από το μενού επιλογών στα αριστερά της οθόνης και να κατεβάσετε μόνο τις σελίδες των πρακτικών που σας ενδιαφέρουν.

Πρακτικά συνεδρίου, ISSN 1791-1281 Online Τόμος 6

Οι εργασίες σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι αυτές που κυκλοφόρησαν σε ηλεκτρονική μορφή (CD-ROM) στο συνέδριο, με περιορισμένες αλλαγές, σε πολύ λίγες εργασίες, που πρότειναν οι συγγραφείς τους.

Πλήρης Βιβλιογραφική αναφορά:

Καριώτογλου, Π., Σπύρτου, Α. και Ζουπίδης, Α. (2009). Πρακτικά 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διδακτικής των Φυσικών επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση - Οι πολλαπλές προσεγγίσεις της διδασκαλίας και της μάθησης των Φυσικών Επιστημών. , σελ. κκ - λλ. http://www.uowm.gr/kodifeet, ημερομηνία πρόσβασης ηη/μμ/εε.

 

8η Ανακοίνωση συνεδρίου

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση από 7-10 Μαΐου στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Συμμετείχαν περίπου 600 σύνεδροι (480 εγγραφές).

Οι σύνεδροι σχολίασαν θετικά το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των εισηγήσεων και τη μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις συνεδρίες.

Στο συνέδριο παρουσιάσθηκαν

  • 5 προσκεκλημένες ομιλίες,
  • 3 Συμπόσια,
  • 92 ανακοινώσεις,
  • 4 Στρογγυλά Τραπέζια,
  • 10 αφίσες και
  • 6 εργαστήρια όλων των βαθμίδων για εκπαιδευτικούς.

Ως οργανωτική Επιτροπή θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες τους / τις συνέδρους, τους προσκεκλημένους ομιλητές, τους / τις συγγραφείς των εργασιών, την επιστημονική επιτροπή για τις κρίσεις των εργασιών, τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας τόσο για την συμμετοχή όσο και για τη βοήθειά τους στην οργάνωση και πραγματοποίηση του συνεδρίου, καθώς και το τεχνικό / διοικητικό προσωπικό της Σχολής για τη βοήθειά τους.

Το επόμενο Συνέδριο

Αποφασίστηκε το επόμενο 7ο συνέδριο του ΚοΔιΦΕΕΤ να πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη ΠΤΔΕ, ΔΠΘ με οργανωτές τους καθηγητές κ. Π. Μίχα και Γ. Παπαγεωργίου

 

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου